Autor: Best Marketing • 8. mai 2024

Eesti agentuuri pakendid jõudsid NAPA Baltikumi konkursi shortlisti

Agentuur Kontuur Leo Burnetti poolt disainitud pakendid jõudsid maineka NAPA Baltikumi pakendidisaini konkursi finaali.
Foto: Kontuur Leo Burnett

Agentuuri Kontuur Leo Burnetti pakendid jõudsid tänavuse NAPA Baltikumi pakendidisaini konkursi shortlist’i. Pakendid, mis finaali jõudsid, on Värska Originaali uus klaaspudel, Energy Well ja Kontuuri Õunados.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700