Autor: Laura Reiter • 10. november 2021

Eestlased lõid Baltikumi pakendidisaini konkursil laineid

Tänavusel NAPA BALTIC Packaging Design Awards konkursil tõid kolmes kategoorias auhinnad koju ka mitu Eesti loovagentuuri. Üldine tase üllatas positiivselt, kuid kuldade väljaandmisel oli rahvusvaheline zürii sel aastal pigem kitsi.

Auhinna noppisid:

Valmistoidu (Prepared food) kategooria 2. koht

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700