Autorid: Laura Reiter, Jana Palm • 24. aprill 2024

Magrada turundusjuht: Eestis on kõik meie unistused juba täidetud

Looduskosmeetika brändi Magrada turundust vedav Lisanna Miiter sõnas, et hakkasid strateegiliselt turundust tegema alles kolm aastat tagasi, kuigi bränd tuli turule juba 2015. aastal. Sügisel lansseerivad nad brändi Lätis.
Lisanna ja Kaire Miiter pereettevõttest Magrada.
Foto: Jana Palm

Pereettevõttes Magrada on turundamine täielikult tütre Lisanna Miiteri õlgadel. Ta märkis, et hakkasid Magrada turundusele rohkem rõhku panema ja sellele strateegiliselt lähenema alles kolm aastat tagasi, mille tulemusel on ettevõte ka kolm aastat järjest tulnud gaselliks ehk kiiresti kasvavaks ettevõtteks. “Hea turunduse taga on muidugi oluline ka toode ise ja selle pakend,” sõnas Lisanna ema Kaire Miiter.

Lisanna Miiter esineb 4. juunil Tallinnas Erinevate Tubade Klubis toimuval Sotsiaalmeedia konverentsil, kus ta räägib lähemalt Magrada sisuloomest ja koostööst mõjuisikutega.

Vaata konverentsi infot ja programmi SIIT ja registreeru konverentsile SIIN. Soodsaim hind kehtib kuni 3. maini (k.a).

Lisanna lisas, et tegid turundusplaani ja jälgisid trende. “Sotsiaalmeedias peab kaasas käima sellega, mis sisu inimesed seal näha tahavad ja see päriselt muutub igal kuul,” sõnas ta oma kogemusest lähtuvalt.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700