Autor: Best Marketing • 23. veebruar 2024

JCDecaux toob Eesti turule välimeedia auditooriumiuuringu Outdoor Impact 2

JCDecaux Eesti tegevjuht Kristiina Sepp sõnas, et Outdoor Impact 2 andmebaas aitab reklaamijatel kampaaniaid veelgi efektiivsemalt planeerida ja välimeedia tugevusi oma ärieduks muuta.
JCDecaux Eesti tegevjuht Kristiina Sepp
Foto: Andres Teiss

JCDecaux Eesti sõlmis uuringufirmaga Ipsos OOH lepingu välireklaami auditooriumiuuringu läbiviimiseks. Ipsos OOH (varasemalt MGE Data) on rahvusvahelisse turundusanalüütika ja konsultatsiooniettevõtte Ipsos gruppi kuuluv juhtiv välireklaami auditooriumi mõõtmise ekspert maailmas, kes on välireklaami auditooriumi uuringuid edukalt teostanud 17 riigis, sealhulgas Rootsis, Norras, Prantsusmaal, Austraalias ja Suurbritannias.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700