Autor: Best Marketing • 22. detsember 2023

Ukraina e-residendid tõid Eestisse uue sisuturundusplatvormi

Ukraina e-residendid lõid Eestis ettevõtte PRNEWS.IO. Tegemist on sisuturundusplatvormiga, mille kliendid saavad osta uudisele, artiklile, intervjuule, pressiteatele või veebiküsitlusele pinda enam kui 100 000 uudistesaidil ligi 200 riigis.
Ukraina e-residendid Alexander ja Natalia Storozhuk.

2018. aastal asutasid Ukraina e-residendid Alexander ja Natalia Storozhuk ettevõtte PRNEWS.IO, mis aitab ettevõtetel oma sõnumeid meedias levitada. Nüüd toetavad nad muu hulgas kaasmaalastest e-residentidest ettevõtjaid, et aidata nende äridel globaalselt kasvada.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700