Autor: Heli Künnapas • 18. mai 2023

Urmas Villmann: pakend on parim reklaamikanal

Pakendid ei kao kuhugi ning suurem osa Eesti tootjatest jätab kasutamata võimalused pakendeid kui reklaamikanalit kasutada, ütles Jätkusuutliku pakendamise konverentsil agentuuri Kontuur Leo Burnett juhatuse liige ja loovjuht Urmas Villmann.
Urmas Villmann tõi välja, et enamik Eesti tootjaid jätab pakendi kui reklaami võimalused kasutamata.

"Kui mina olin väikene poiss, siis elasin Ida-Virumaal Aseri nimelises külas. Seal polnud ostukeskusi, ega värvilisi pakendeid täis poode. Tol ajal oli kaupluse nimi "Leib-sai". Läksid poodi, oma poekott oli kaasas," rääkis Villmann. "Võtsid ühe paberi. Sellega said kastist katsuda, milline leib või sai olid kõige pehmem. Siis läksid järgmisesse poodi, millel oli peal kirjas "Piim", kus olid pudelites piim. Sealt ostsid piima."

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700