Autor: Urmas Villmann • 24. oktoober 2021

Arvamus: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal

Loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann räägib, millised reklaamikanalid töötavad kõige paremini, rõhutades muu hulgas, et näeb raadiol taas helget tulevikku.
Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann

Raske on see turundaja eluke. Tarbijaid on aina keerulisem oma sõnumiga kinni püüda, inimesed on ennast reklaamide eest ära peitnud. Digis on nad end ära blokkinud. Telerivaatamine sureb välja, sest kõik istuvad Netflixis. Printreklaam on juba varjusurmas. Raadio sureb samuti kohe-kohe välja. Raadio surma on ennustatud juba aastaid, nagu ka Eesti Ekspressi ja Isamaa erakonna surma, kuid päris elus on asjad veidi teistmoodi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700