Autor: Best Marketing • 10. veebruar 2023

Httpool Meta kliendilahenduste juht: CAPI peaks kasutusele võtma juba täna

Meta Pixel on tuttav igale digivaldkonnas tegutsejale. Veidi võõramaks on seni aga jäänud termin konversiooni rakendusliides ehk CAPI, mille täpne andmekogumise võimekus teeb sellest täna digimaailmas targalt toimetamise aluse. Millega on täpsemalt tegu ning kuidas on sellest saamas online-turunduse uus võtmemängija, rääkis Httpool Meta kliendilahenduste juht Margus Mith.
Margus Mith

Personaliseeritud reklaamid on olnud reklaamitööstuse arengu üheks olulisimaks verstapostiks. Selle kasutuselevõtuga on aga kasvanud ka tarbijate privaatsuse säilitamise vajadus, millega on aina enam tegeletud nii platvormipõhiselt kui ka riiklikul tasandil. „Andmekaitse on ilmtingimata vajalik. Siinkohal on aga paratamatu, et reklaamija jaoks on sellega paralleelselt sammunud ka andmekadu, mistõttu on enda tarbijat keerulisem tundma õppida, kuna ülevaade käitumismustritest on oluliselt vähenenud,“ sõnas Httpool Meta kliendilahenduste juht Margus Mith.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700