Autor: Laura Reiter • 25. november 2022

Vaata, millised BalticBesti võidutööd jõudsid Epica Awardsi shortlisti

Üks maailma hinnatuimaid loovkonkursse Epica Awards avalikustas äsja 2022. aasta konkursi shortlisti. Turundus- ja kommunikatsioonialaste väljaannete toimetajatest ja vanemreporteritest koosnev žürii selekteeris tööd 3000st konkursile saadetud töö hulgast, millest ainsana Eestist jõudis finaali Tabasco töö.
Agentuuri Tabasco ja Eesti Hemofiiliaühingu kampaania "Märka hemofiiliahaiget" jõudis Epica Awards 2022 shortlisti kahes kategoorias.

Epica Awardsi shortlisti jõudsid allolevad tänavusel BalticBestil kulla noppinud tööd:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700