Autor: Riina Jussila • 20. oktoober 2022

Firmapeo eelarved võivad olla varasemaga võrreldes 30–40 protsenti suuremad

Kui sel aastal toimuvate sündmuste kulud said paika pandud eelmisel aastal koostatud eelarve põhjal, siis tegelikkuses osutusid juba suvel toimunud peod 30–40% planeeritust kulukamaks. Suuremaid summasid tuleb tantsule ja trallile arvestada ka sügistalvel, kirjutab Äripäeva erileht Firmapidu.

OnePR Eventsi agentuuri juhi Maret Soomi sõnul olid hinnamuutused oodatud, sest maailmas valitsev olukord ei jäta puutumata kedagi. “Elekter, kütus, teenindus, toidu ja joogi omahind, transport – kõik need artiklid on eelarveridades läinud kallimaks,” sõnab ta ja lisab, et selge on see, et kui ettevõttel on vaja maksta suuremaid kommunaalarveid, on turundus- ja reklaamiosakondade ettevõtmised need, millelt kokku hoitakse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700