Autor: Best Marketing • 29. september 2022

Maxima sai uue turunduse ja avalike suhete osakonna juhi

Sellest nädalast asus Maxima turunduse ja avalike suhete osakonna juhina tööle Maris Kivi, kel on enam kui 25 aastat valdkonna kogemust. Esimest korda elus jaekaubanduses tööle asuva Kivi sõnul näeb ta Maximas mitmeid põnevaid väljakutseid.
Maxima uus turunduse ja avalike suhete juht Maris Kivi.

„Olen väga rõõmus ning uhke, et sain võimaluse Maxima meeskonnaga liituda,“ ütleb esmaspäevast, 26. septembrist Maxima Eesti turunduse ja avalike suhete osakonna juhi kohale asunud Maris Kivi, kel on turunduse, müügi ja kommunikatsiooni vallas enam kui 25-aastane töökogemus. Viimased seitse aastat e-kaubanduses töötanud Kivi sõnul meeldivad talle organisatsioonid, mis pole lõpuni valmis ja kus on arengukohti.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700