Autor: Laura Reiter • 14. september 2022

Maxima turunduse ja avalike suhete osakonna juht Tiia Schapel lahkub ametist

Pea kaks aastat Maxima Eesti turundus- ja kommunikatsioonitiimi juhtinud Tiia Schapel on otsustanud ettevõttest lahkuda. Tema sõnul on ta tiimiga täitnud püstitatud eesmärgid ja tulnud edukalt läbi kriisist ning muudatustest turul. Nüüd on aga aeg võtta vähemalt kuuajaline puhkus, et teha järgmine tööalane valik väga huvitavate pakkumiste seast.
Tiia Schapel: "Minu eesmärk Maxima turundust ja kommunikatsiooni juhtima tulles oli väga selge – soovisin muuta Maxima brändi Eesti turul tugevamaks."

Tiia Schapel juhtis Maxima turundus- ja kommunikatsioonitiimi pea kaks aastat. Schapeli sõnul oli see aeg täis väga põnevaid väljakutseid – selle sisse sattus mitu erinevat jaeturgu tugevalt mõjutanud kriisi, lisaks üleüldised muudatused turul.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700