Autor: Eesti Disainikeskus • 22. september 2022

Avanes Eesti turismiettevõtetele suunatud teenusedisaini ja teenuste digitaliseerimise meistriklassi 3. gruppi kandideerimine

Turismiarenduskeskuse ja Eesti Disainikeskuse poolt välja kuulutatud „Turismiettevõtete teenusedisaini ja teenuste digitaliseerimise meistriklass 2022-2023“ programmi kolmandasse gruppi kandideerimine on alanud. Meistriklassi 3. gruppi saab kandideerida Puhka Eestis veebilehel 6. oktoobrini 2022.

Meistriklass on suunatud turismiettevõtetele, kellel on soov arendada ja turule tuua uusi turismiteenuseid ning muuta need külastajatele atraktiivsemaks ja kättesaadavamaks disainmõtlemise ja digilahenduste kaasabil. Meistriklassi esimene grupp startis 12. jaanuaril 2022. Esimese grupi võitja Rummu eduloo leiad siit. Teise grupi võitja selgub 5. oktoobril toimuval lõpusündmusel, kus ettevõtjad esitlevad oma väljaarendatud turismiteenuste prototüüpe.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700