Autor: Best Marketing • 9. august 2022

Digihiid Aleph Group alustas partnerlust Redditiga

Globaalse digireklaami suurtegija Aleph Group teatas ülemaailmsest müügipartnerlusest Redditiga. Koostöö eesmärk on kindlustada enda reklaamipartnerite edu nii Euroopas kui ka Kesk-Aasias, kuhu platvorm jõudsalt laienemas on.

Partnerluse kaudu saavad Euroopa ja Kesk-Aasia valitud turgudel tegutsevad reklaamijad osa Redditi globaalsetest reklaamivõimalustest, jõudes seekaudu nii kohalike kui ülemaailmsete Redditi kasutajateni.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700