Autor: Martin Järv • 25. märts 2022

Tartus on fookuses tark ettevõtlus, Tallinnas rohelise linna arendamine

Nii Tartu linnapea Urmas Klaas kui ka Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart kinnitasid tänavusel Passwordil, et rohelisema elukeskkonna rajamine ja uute turistide linnadesse toomine on nende peamised prioriteedid.
Tartu linnapea Urmas Klaas ja Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart 23. märtsil konverentsil Password.
Foto: Raul Mee

Klaasi sõnul on suur osa Tartu linna turismist konverentsiturism. „Tartu 11 kõrgkooli ning arenenud loomemajandus tõmbasid linna võrdlemisi suure hulga turiste,“ ütles ta ja lisas, et pandeemia saabudes osalesid need samad turistid aga üritustel, mille jaoks nad eelnevalt linna kohale sõitsid, virtuaalselt. Lahendusena näeb Klaas Tartu peamiste tõmbenumbrite, nagu Ahhaa keskuse ja Eesti Rahva Muuseumi, ning teatrikultuuri toetamist ning tugevana hoidmist. Samuti rõhutas ta, et Tartu linn hoolitseb selle eest, kogu Lõuna-Eesti saaks piisavalt turistide tähelepanu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700