Autor: Best Marketing • 18. veebruar 2022

NHL partnerlus OlyBetiga toob võimaluse viia Eesti hokifännid kõrgliiga mängudele Las Vegases

Eesti juurtega OlyBet sõlmis suvel sponsorlepingu hoki ihaldusväärseima kõrgliigaga NHL. Eesti hokifännidele toob koostöö turunduses võimaluse väisata NHLi eksklusiivseid mänge ja spordimelu Las Vegases.
OlyBet Eesti turundus- ja müügijuht Rasmus Tipp

OlyBet on juhtiv ennustusportaal Balti riikides, mis on laienenud viimase kahe aasta jooksul eduloona Euroopasse. “Rahvusvahelise positsioneeringuga sportlased ja võistlussarjad kõnetavad publikut erinevatel turgudel, kus OlyBet brändina täna järjest enam on nähtav,” rääkis OlyBet Eesti turundus- ja müügijuht Rasmus Tipp ja lisas, et eelkõige on suured partnersuhted olulised meie oma kodupubliku jaoks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700