Autor: Best Marketing • 21. juuni 2021

NHL ja OlyBet sõlmisid turunduskoostöö Eestis, Lätis ja Leedus

NHL ning Olympic Entertainment Group (OEG) koos Baltikumi juhtiva spordiennustuse brändiga OlyBet andsid täna teada koostöölepingust, millega hokiliiga NHL ametlikuks spordiennustuse partneriks saab Eestis, Lätis ja Leedus OlyBet.

"NHL-il on hea meel tervitada OlyBet’i oma peres," ütles John Lewicki, NHL-i rahvusvahelise ettevõtluse arendus- ja partnerluse asepresident. "Baltikumis on palju NHL-i fänne ning koostöö Baltikumi parima spordiennustuse keskkonnaga OlyBet annab NHL-ile suurepärase võimaluse jätkata fännide kaasamist piirkonnas."

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700