Autor: Laura Reiter • 11. oktoober 2021

OlyBet sai jalgpalliklubi Fiorentina ametlikuks spordiennustuse partneriks Euroopas

Itaalia kõrgliiga jalgpalliklubi ACF Fiorentina ametlikuks spordiennustuse partneriks Euroopas sai OlyBet. Koostöö annab fännidele võimaluse läbi mängulisuse ja meelelahutuse spordile veelgi rohkem kaasa elada ja brändiga seotud olla. OlyBet Group juhatuse esimees Corey Plummer kommenteeris muu hulgas, et koostöö tulemusena luuakse väärtuslikku sisu, mida Eesti fännid mujalt ei saa.
ACF Fiorentina tegevjuht Giuseppe Barone ja OlyBet Group juhatuse esimees Corey Plummer

„OlyBet on rõõmuga oodatud Viola perre,” tõdes ACF Fiorentina tegevjuht Giuseppe Barone ja lisas, et partnerlus üle Euroopa kinnitab Fiorentina globaalset kasvu, seal hulgas fännide hulka suure potentsiaaliga turgudel. Giuseppe Barone on kindel, et koostöö annab võimaluse mõlemal brändil rahvusvahelisel tasandil areneda.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700