Autor: Best Marketing • 8. detsember 2021

OlyBet sõlmis mitmeaastase koostööleppe jalgpallur Luka Modrićiga, kes esindab brändi väärtuseid

OlyBet sõlmis mitmeaastase koostööleppe Balkani piirkonnas Luka Modrićiga - profijalgpalluriga, kes mängib Real Madrid CF’s ning on Horvaatia koondise kapten. Vastsõlmitud partnerlusega loob OlyBet spordisõpradele uued võimalused jalgpallile kaasa elada ning sportlasega vahetult ja sotsiaalmeedia kaudu suhelda.
Luka Modrić (vasakul) ja Olympic Entertainment Group ja OlyBet Group juht Corey Plummer (paremal) koostööleppe sõlmimisel.
Foto: OlyBet

„OlyBet on ambitsioonikas bränd Euroopas. Mulle meeldib töötada koos organisatsioonide ja brändidega, millel on kõrged eesmärgid ning püüdlevad oma alal tippu nagu ma ise,” selgitas profijalgpallur Luka Modrić.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700