Autor: Laura Reiter • 12. jaanuar 2022

Vaata, millised olid tudengite hinnangul eelmise aasta parimad turundusteod

Iga-aastane suurim ja oodatuim turundussündmus Password toimub tänavu 23.-24. märtsil Kultuurikatlas. Traditsiooniliselt kuulutatakse konverentsil välja ka Aasta Turundustegu. Sel aastal palusime esmakordselt silmapaistvaimate turundustegude väljaselgitamisel ka tudengite abi.
Prisma värbamiskampaaniat pidasid tudengid üheks Aasta Turundusteo tiitlit väärivaks kandidaadiks.

Tudengite hinnangul tegid eelmisel aastal parimat turundust Nõo Lihatööstus, Elisa Eesti, WRC Rally Estonia tiim, Bolt, Viru Keskus, Telia, Others (endine Münt), Tele2, Maks ja Moorits, Pakendikeskus, Boost Yourself, Ellen Richard ja La Muu ning reklaamiagentuuridest tõsteti esile Optimist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700