Autor: Laura Reiter • 12. jaanuar 2022

Passwordi paralleelsaali programm! Vaata, kes mis teemadel esinevad

Tänavune suurim ja oodatuim turundussündmus Password toimub 23.-24. märtsil Kultuurikatlas. Seekordne konverents kannab pealkirja „The Next Big Thing“, keskenduses tulevikutrendidele. Nüüd on paigas ka paralleelsaali programm, kus leiavad aset praktilised töötoad.
Httpooli regionaaldirektor Josef Hlavacek räägib Passwordi esimese päeva paralleelsessioonil sellest, kuidas väikese ja keskmise suurusega ettevõtted saavad Meta reklaamilahendustega maailma vallutada.

Seekordsel Passwordil räägime trendidest ja muutustest turundajatele olulistes valdkondades. Kuidas need trendid mõjutavad tootearendust, tarbijakäitumist ja turundust?

Password toimub kahes paralleelsessioonis: peasaalis leiavad aset inspiratsiooniettekanded ja paralleelsaalis konkreetsetele teemadele pühendatud praktilised töötoad, kus erinevad eksperdid välis- ja kodumaalt võtavad luubi alla programmaticu reklaamid, Meta reklaamilahendused, turundusautomaatika ja turunduse Tik Tokis.

Vaata kogu konverentsi infot ja programmi SIIT ja osta soodushinnaga pilet SIIT. Soodushind kehtib veel vaid 14. jaanuarini (k.a).

Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700