Autor: Laura Reiter • 12. jaanuar 2022

Passwordi paralleelsaali programm! Vaata, kes mis teemadel esinevad

Tänavune suurim ja oodatuim turundussündmus Password toimub 23.-24. märtsil Kultuurikatlas. Seekordne konverents kannab pealkirja „The Next Big Thing“, keskenduses tulevikutrendidele. Nüüd on paigas ka paralleelsaali programm, kus leiavad aset praktilised töötoad.
Httpooli regionaaldirektor Josef Hlavacek räägib Passwordi esimese päeva paralleelsessioonil sellest, kuidas väikese ja keskmise suurusega ettevõtted saavad Meta reklaamilahendustega maailma vallutada.

Seekordsel Passwordil räägime trendidest ja muutustest turundajatele olulistes valdkondades. Kuidas need trendid mõjutavad tootearendust, tarbijakäitumist ja turundust?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700