Autor: Laura Reiter • 1. detsember 2021

Saage tuttavaks! Passwordi inspiratsiooniesinejad Soomest ja Rootsist

Aasta suurim ja oodatuim turundussündmus Password toimub 23. ja 24. märtsil 2022 Kultuurikatlas. Konverentsi esimesel päeval astuvad teiste seas oma ettekandega lavale ka kaks värvikat inspiratsiooniesinejat - turundusprofessor Micael Dahlen Rootsist ja futurist Perttu Pölönen Soomest.
Micael Dahlen ja Perttu Pölönen

Micael Dahlen on kirjanik ja turundusstrateegia professor Stockholm School of Economicsis, kus ta kaitses ise 2001. aastal doktorikraadi teemal "Marketing on the Web: empirical studies of advertising and promotion effectiveness". The Journal of Business Research valis ta Septembris 2021 oma valdkonnas maailma TOP 3 teadlase hulka ja ta on nomineeritud Business Professor of the Year Award The Economist’s Intelligence Uniti poolt. Professor Dahlen on kirjutanud raamatuid turundusest, õnnest, sarimõrvaritest ja seksist.

Passwordil võtab Dahlen fookusesse turunduse ja tarbijad aastal 2030. Seni vaata tema performance'i esinemist "About Happiness".

Perttu Pölönen on futurist, leiutaja ja kirjanik. 26-aastane Pölönen on Euroopa Liidu suurima noorte teadlaste konkursi võitja ja tunnustatud USA ajakiri EU’s biggest science competition for youth. 2018 MIT Tech Review valis ta 35 Innovators Under 35 in Europe hulka.

Passwordil räägib Pölönen tehnoloogiast ja turundusest aastal 2030. Vaata tema esinemist "What can I get from you that I cannot get from Google" (TEDxEBSHelsinki).

Tänavune Password, mis kannab pealkirja "The Next Big Thing" keskendub trendidele ja muutustele turundajatele olulistes valdkondades.

Registreeru konverentsile soodushinnaga juba täna SIIN ja vaata programmi SIIT. Programm täieneb jooksvalt. Püsi lainel!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700