Autor: Best Marketing • 17. november 2021

Password toimub 23.- 24. märtsil. Registreeru juba täna!

Aasta suurim ja oodatuim turundussündmus Password toimub 23. ja 24. märtsil 2022 Kultuurikatlas. Seekordsel konverentsil, mis kannab pealkirja "The Next Big Thing", räägime trendidest ja muutustest turundajatele olulistes valdkondades. Kuidas need trendid mõjutavad tootearendust, tarbijakäitumist ja turundust?

Password toimub Kuluurikatlas kahes paralleelsessioonis: peasaalis toimuvad inspiratsiooniettekanded ja paralleelsaalis konkreetsetele teemadele pühendatud praktilised töötoad.

Läheneme suurele teemale valdkondade kaupa ja toome iga teema juures selgelt välja selle, kuidas see trend tarbijakäitumist mõjutab ja kuidas turundajad seda oma töös ära kasutada saavad.

Me ei plaani rääkida Marsi koloniseerimisest - tegu on “jalad maas” lähenemisega tulevikutrendidele. Igas ettekandes toome konkreetselt välja, milline on selle mõju turundusele ja tootearendusele ning millele juba homme on vaja tähelepanu pöörata.

Passwordil astuvad lavale oma ala tippspetsialistid nii Eestist kui välismaalt. Teiste seas näiteks Stockholm School of Economicsi turundusstrateegia professor Micael Dahlen, AI ekspert Elin Hauge Norrast ja futurist Perttu Pölönen Soomest. Esinejate nimekiri täieneb.

Traditsiooniliselt kuulutatakse Passwordil välja ka Aasta Turundustegu, Aasta Meediategu ja Aasta Turundustiim.

Registreeru konverentsile soodushinnaga juba täna SIIN ja vaata programmi SIIT. Programm täieneb pidevalt. Püsi lainel!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700