Autor: Best Marketing • 22. detsember 2021

Barbora tänavused suunamudijate jõulupakid kingitakse hoopis päästjatele

Toidu- ja esmatarbekaupade e-pood Barbora mõtestas tänavu ümber iga-aastase sisuloojatele ja ajakirjanikele mõeldud jõulupakkide aktsiooni ja suunab pakid hoopis meie kõigi turvalisuse eest hoolitsevatele päästekomandodele. Kokku saab Barbora jõulupakid tänavu 13 Põhja regiooni pääspäästekomandot, esimene neist anti teisipäeval üle Lilleküla päästjatele.
Fotol (vasakult): Lilleküla päästekomando päästja Sergey Beregech ja Barbora turundusjuht Argo Kubja.

„Meie tänavuse lähenemise taga on lihtne kaalutlus – Eesti suunamudijad saavad igapäevaselt arvukalt kingitusi, millest paljud ei pruugi kasutust leida, kuna neid ei jõuta ära tarbida. Seetõttu otsustasime end laialt levinud kommertsreklaamist lahti siduda ning teha sama ressursiga midagi päriselt head,“ ütles Barbora tegevjuht Kirke Pentikäinen.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700