Autor: Laura Reiter • 24. november 2021

Vaata, millised BalticBesti võidutööd jõudsid Epica Awardsi shortlisti

Üks maailma hinnatuimaid loovkonkursse Epica Awards avalikustas täna 2021. aasta konkursi shortlisti. Turundus- ja kommunikatsioonialaste väljaannete toimetajatest ja vanemreporteritest koosnev žürii selekteeris tööd 3000st konkursile saadetud töö hulgast.
Tänavu konkurssidel laineid lööv Optimisti ja Eesti Seksuaaltervise Liidu kampaania "14 pole okei"

Epica Awardsi shortlisti jõudsid allolevad BalticBestil kulla noppinud tööd:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700