Autor: Riina Jussila • 11. november 2021

Sisearhitekt: telestuudio nägu olgu kergelt magus

Vaadates uudiseid, telesaateid ja –showsid, on sisu ja saatejuhiga vaat et sama oluline ka interjöör, kus sündmustik aset leiab. Sisekujundaja Marit Kutser on viisteist pikka aastat kandnud hoolt selle eest, et vormid ja valgus õiged oleksid ning pilgud veelgi tugevamalt ekraanidele naelutatud saaksid.
"Terevisiooni" stuudio sai uue näo 2020. aastal.
Foto: Erki Pärnaku

„Jõudsin telekunstini läbi sisearhitektuuri viisteist aastat tagasi. Kuigi need tunduvad sarnased valdkonnad – tegu ju ruumikujundusega, siis tegelikult peab teles arvestama vormi, kompositsiooni ja värvitoonide osas täiesti teisest vaatenurgast,“ räägib Marit, kes teinud kujundusi peamiselt Eesti Televisioonile.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700