Autor: Best Marketing • 26. oktoober 2021

Kui palju pakutakse palka müügijuhtidele ja turundusspetsialistile?

Tööportaalis CVKeskus.ee viimastel kuudel avaldatud palgaga tööpakkumiste ülevaatest selgub, et hetkel leidub tööportaalis pea 1300 avaliku palgaga tööpakkumist. Kõige kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu. Kuid kui suurt palka pakutakse müügijuhtidele, müügiesindajatele ja turundusspetsialistidele.

Enam kui 4000-eurost palka pakutakse müügijuhtidele, kus pakutav töötasu on suurelt seotud müügiboonustega, mida peegeldab teiste ametitega võrreldes väga suur pakutav palgavahemik – alates 1700 kuni 4100 eurot.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700