Autor: Marianne Liibert • 28. oktoober 2019

Uuringu tulemused: Eesti täiskasvanute sotsiaalmeedia kasutamise harjumused

Millised on populaarseimad sotsiaalmeediakanalid Eesti inimeste seas? Mis päeval ja kellaajal nad seal käivad? Millist seadet nad selleks kasutavad? Mida nad seal teevad?

Milose tegevjuht Brit Mesipuu uuris Eesti täiskasvanute sotsiaalmeedia kasutamise harjumusi. Uuriti nii sotsiaalmeedias viibimise aega kui ka keskkondi ja tegevusi, mida neile seal teha meeldib. Ka Best Marketingi lugejad said küsitluses osaleda. Alljärgnevalt teeme kokkuvõtte saadud vastustest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700