Autor: Best Marketing • 19. september 2019

Osale küsitluses: eestlaste sotsiaalmeedia kasutus

Eesti täiskasvanute sotsiaalmeedia kasutuse uuringus saab osaleda kuni 30. septembrini 2019.

Eelmisel sügisel viis Brit Mesipuu Eesti koolilaste seas läbi sotsiaalmeedia kasutuse uuringu, mille tulemused on siin.

Sel sügisel on tema eesmärgiks vaadata ülejäänud vanuserühmade sotsiaalmeedia kasutamise harjumusi. Vastama on oodatud kõik alates 18. eluaastast. Küsimustele vastamine võtab aega paar minutit ja vastata saab kuni 30. septembrini 2019. Tulemused selguvad oktoobri alguses.

Vasta küsimustikule siin

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700