Autor: Riina Jussila • 27. august 2019

Ettevõte, mis hoolib oma töötajatest

Hipodroomi ristmiku läheduses asuvas Pipedrive’i ärihoone on tõeline unistuste töökoht, kus olemas ideaalsed tingimused nii loomiseks kui liigutamiseks.

Füüsiline aktiivsus on mõnus vaheldus istuvale kontoritööle ning ergutab teadupärast ka mõttetegevust, mis omakorda soodustab heade ideede ja loovate lahenduste teket

Ettevõtte jõusaal on 51ruutmeetrine, lisaks laiub selle kõrval 80ruutmeetrine saunaala. „Meie eesmärk oli luua spordisaal, kus saab korralikku trenni teha. Treenerid on andnud sellele väga hea hinnangu, sest masinad võimaldavad treenida kõiki lihasgruppe,“ räägib Pipedrive’i personalijuht Leelia Rohumaa. Jõusaali süsteem on üles ehitatud nii, et sinna minemiseks tuleb enne aeg online-süsteemis kinni panna. Seda selleks, et kõigil oleks mugav sportida ja et külg-külje kõrval tegutsemise ahistavat tunnet ei tekiks.

Pipedrive'i majas asuv spordisaal

Masinapargi valikul aitasid ettevõtet oma ala spetsialistid. Täna on Pipedrive’i jõusaalis neli kardiomasinat: ellips, jooksulint, sõudeergomeeter ja ratas. Lisaks erineva raskusega hantlid peamiselt ülakeha treeninguteks, kaablimasin erinevate otsikutega kogu keha treeninguks ning kükipuur, mida saab soovi korral ka rinnalt surumise jaoks kasutada. „Küsime regulaarselt jõusaali kasutajatelt tagasisidet, et saaksime jõusaali uuendada vastavalt nende vajadustele. Näiteks soetasime äsja kangidele uued raskused,“ sõnab Rohumaa.

Kõige agaramalt käiakse jõusaalis enne ja pärast tööpäeva ning lõunapauside ajal. Pipedrive’i töötajad teevad aina rohkem trenni ning samuti kasutavad nad usinamalt firma poolt pakutavaid sporditoetusi. „Kindlasti on sellele kaasa aidanud oma jõusaali rajamine, kuna viimased vabandused trenni tegemata jätmiseks kadusid ära. Puhkekorrusel pakuvad liikumisvõimalust lauatenniselauad, mida kasutatakse samuti väga aktiivselt,“ räägib personalijuht.

Pipedrive'i spordisaali saab oma silmaga näha juba sel reedel Balticbestil - loe lisa ja registreeru siin.

Sportimist toetab ka Pipedrive’i sisemine kultuur. Ettevõtte suvepäevad on alati sportlikud - eelmisel aastal orienteeruti metsas, tänavu peeti maha suisa olümpiamängud.

Pipedrive’is on ka kolm majasisest personaalset coach'i, kes korraldavad koolitusi mindfulness-teemadel ning teevad töötajatega üks-ühele sessioone. Coach'ide poole pöördumist ei kardeta, vastupidi - neilt otsitakse üha julgemalt tuge ja nende poole pöördutakse nii isiklike, tööalaste kui enesearengut puudutavate küsimustega. Kõik vestlused on mõistagi konfidentsiaalsed.

Ettevõtte kultuuris on saunal eriline koht, sest Pipedrive’i algusaastatel pidasid asutajad just seal maha suuremad vaidlused ning lahendasid murekohti. „Kuulu järgi oli saun selleks õige koht, kuna tänu kuumusele langesid ka maskid ning kõik räägiti ausalt ära,“ sõnab Rohumaa.

Täna saavad töötajad lõõgastuda ning tuliseid vestlusi pidada puhkekorrusel asuva, Viljandimaal Leie külas valminud ning maailmas kuulsust kogunud iglusaunas.

Samasugune Eestis valmistatud iglusaun jõudis ka jalgpalliäss David Beckhami koduhoovi.

Allikas: Äripäev

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700