Autor: Liisa Kivirähk • 18. aprill 2019

Kuidas väikese tegijana tähelepanu võita?

Eestis on jäätiseturul tihe konkurents. Siiski õnnestub ka väiksel tegijal nimega Jäämari tähelepanu võita. Best Marketing uuris, kuidas see neil on õnnestunud ning millised on nende suurimad katsumused ja soovitused algajatele.
Jäämari omanikud Kaili ja Virgo Tuul

Jäämari on perefirma: Virgo Tuul tegeleb finantspoole ja müügiga, Kaili vastutab müügi, kaubaveo, kommunikatsiooni ja turunduse eest. Lisaks on tööl veel üks jäätisemeister.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700