Autor: Liisa Kivirähk • 3. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nädala kampaania: “Õnn veab alt, kindlustus aitab”

Best Marketingi uues rubriigis "Nädala kampaania" võtame esimesena vaatlusele Kindlustusseltside Liidu kampaania "Õnn veab alt, kindlustus aitab."

Best Marketing hakkab iga nädal tutvustama üht hetkel käivat kampaaniat ning uurime, millised on selle eesmärgid, lahendus ning oodatavad tulemused. Nii on võimalik saada vahetu ülevaade Eesti turunduse hetkeseisust. Kampaaniat kommenteerivad nii tegijad kui ka üks erapooletu kõrvaltvaataja.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700