Autor: Helen Külaots • 15. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Disainiauhinnad 2018 jagatud: Parim disainer on Stepan Solodkov agentuurist Tabasco

Grand prix võitja Crystal Rabbit tootefotod
Eile õhtul kuulutati pidulikul Eesti Disainiauhindade galal välja ADC*E Eesti Disainiauhinnad 2018 laureaadid, kus kategooriateülene peaauhind Grand Prix läks üllatuslikult seekord pesufirma Crystal Rabbit tootefotodele, mille autoriteks olid Kertin Vasser, Kristel Jänes ja Taavet Kohal. Grand Prix valinud rahvusvaheline žürii tunnustas fotosid uuenduslikkuse ja äärmiselt kvaliteetse teostuse eest kategoorias, kus terves maailmas oleks „nagu kõik juba tehtud“.

Eraldi äramärkimist vajab, et selle aasta konkursi võitude hulgas oli palju häid töid avalikule sektorile. Firmagraafikas pälvis suure süsteemi võidu Tallinna linnale tehtud uus visuaalne identiteet büroolt AKU, rebrändis Eesti Kaitseliidu uus graafika DDB'lt  ja infograafikas ning animatsioonis võidutsesid Eesti e-tervise süsteemi tutvustavad klipid animatsioonistuudiolt Tolm. See on märk sellest, et hea disaini võimet inimeste elu päriselt paremaks muuta ja ka kulusid kokku hoida on hakatud märkama ka väljaspool eraettevõtlust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700