Jaga lugu:

Convertal ja Otsiturundus liituvad Eesti suurimaks andmepõhise turunduse agentuuriks

Digiturunduse agentuur Convertal liidab endaga pikaajalise e-kaubanduse ja andmepõhise turunduse kogemusega agentuuri Otsiturundus. Otsiturunduse asutaja ja juht Ilmar Mihkelsoo jätkab Convertalis digiturunduse ja turundusanalüütika strateegina. Ilmar on performance digiturundusega seotud olnud üle 12 aasta ning toob koos oma meeskonnaga kaasa tugeva digianalüütika ja -turunduse kompetentsipagasi.

Convertali partner Taavi Raidma: "Meie eesmärk on pidevalt enda võimekusi täiendada ja kliendile kasulikumaks muuta. Otsiturundusega leidsime hästitöötava sünergia, kus ühiste kogemuste ja oskusteabe abil saame laiemat valikut teenuseid pakkuda. Koostöös Otsiturundusega loome esimese digiturundusanalüütika kompetentsimeeskonna Eestis, mis keskendub turundusandmestiku analüüsile ja prognoosimudelite loomisele."

Ilmar Mihkelsoo: "Turu arenedes ja välismaise konkurentsi suurenedes on tugev ja toimiv tiim edu võti. Ühinedes saame rohkem ressursse panustada pidevasse õppesse ning arendada välja uusi rahvusvaheliselt konkurentsivõimelisi teenuseid. Me ei ole ainult turunduskampaaniate elluviijad, vaid suudame aidata juhtida oma klientide digiturundusstrateegiaid ettevõtte laiemast strateegiast lähtuvalt ning andmepõhiselt.”

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 51 44 884Maarit.eerme@aripaev.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com