Convertal ja Otsiturundus liituvad Eesti suurimaks andmepõhise turunduse agentuuriks

Digiturunduse agentuur Convertal liidab endaga pikaajalise e-kaubanduse ja andmepõhise turunduse kogemusega agentuuri Otsiturundus. Otsiturunduse asutaja ja juht Ilmar Mihkelsoo jätkab Convertalis digiturunduse ja turundusanalüütika strateegina. Ilmar on performance digiturundusega seotud olnud üle 12 aasta ning toob koos oma meeskonnaga kaasa tugeva digianalüütika ja -turunduse kompetentsipagasi.

Convertali partner Taavi Raidma: "Meie eesmärk on pidevalt enda võimekusi täiendada ja kliendile kasulikumaks muuta. Otsiturundusega leidsime hästitöötava sünergia, kus ühiste kogemuste ja oskusteabe abil saame laiemat valikut teenuseid pakkuda. Koostöös Otsiturundusega loome esimese digiturundusanalüütika kompetentsimeeskonna Eestis, mis keskendub turundusandmestiku analüüsile ja prognoosimudelite loomisele."

Ilmar Mihkelsoo: "Turu arenedes ja välismaise konkurentsi suurenedes on tugev ja toimiv tiim edu võti. Ühinedes saame rohkem ressursse panustada pidevasse õppesse ning arendada välja uusi rahvusvaheliselt konkurentsivõimelisi teenuseid. Me ei ole ainult turunduskampaaniate elluviijad, vaid suudame aidata juhtida oma klientide digiturundusstrateegiaid ettevõtte laiemast strateegiast lähtuvalt ning andmepõhiselt.”

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EESTI TEADUSAGENTUUR otsib KOMMUNIKATSIOONIJUHTI

Eesti Teadusagentuur

25. veebruar 2019

LUX EXPRESS is looking for a PROJECT MANAGER

Lux Express

01. märts 2019