Autor: Keit Ausner • 29. märts 2022

Influencer turunduse väljakutsed ja telgitagused

Keit Ausner, Anni Rahula ja Henry Jakobson.
Foto: Äripäev
"Eetris on turundusuudised" saates tuleb juttu influencer turunduse väljakutsetest ja telgitagustest. Saates on külas Promoty kampaaniate kvaliteedijuht Anni Rahula ja blogi „a mida Henry teeb?“ eestvedaja Henry Jakobson.

Juttu tuleb ka influencer turunduse trendidest, tulemuste mõõtmisest kui ka erinevatest koostöövormidest. Saates saab vastused ka küsimustele: mis on hea tava koostöö tegemisel, kuidas üldse alustada koostööd influenceriga, milline on influenceri vastutus ning kuidas ettevõte saab ennast kaitsta, kui pakutud koostöövorm ei sobi.

Saadet juhib Keit Ausner.

Saadet toetab turundusagentuur Must Uba.

Kuula saadet siit:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700