Autor: Laura Reiter • 12. märts 2024

Aasta Turundustegu 2023: selgusid avaliku sektori võitja ja ärikategooria finalistid

Žürii on oma otsuse teinud ja valis välja Aasta Turundusteo avaliku sektori võitja ning ärikategooria finalistid. Aasta Turundustegu 2023 Grand Prix kuulutatakse välja 20. märtsil turunduskonverentsi Password.

Aasta Turundustegu 2023 ärikategooria finalistid on alljärgnevad:

Pakendikeskus tegutseb kohe

Telia “Oskus on kingitus”

Alexela Pingevaba elektripakett

Dipperfox messiesitlus suurimal Põhja-Ameerika tehnika- ja ehitusmessil, Las Vegases toimuval ConExpo’l

Maag/Rakvere Recycle. Mõtteviis, mis ühendab

Finalistid tutvustavad oma töid Passwordi konverentsil 20. märtsil. Pärast seda koguneb žürii uuesti ja valib nende seast välja parima ärikategooria turundusteo, mis pälvib tiitli Aasta Turundustegu 2023 Grand Prix'.

Aasta Turundustegu 2023 avaliku sektori võidutööks osutus žürii otsusel SA EELK Toetusfond / Kirikufond kampaania. Võidutöö tuleb esitlusele 20. märtsil Passwordil.

Žürii koosseisu kuuluvad: Nopri Talumeierei tegevjuht Karl Niilo, EASi ekspordi osakonda turunduse ja kommunikatsioonivaldkonna juht Kadri Gröön, reklaamiagentuuri La Ecwador asutaja ja tegevjuht Heily Aavik, Convertali tegevjuht ja strateeg Jaanus Lahe, Apollo Kino Baltikumi müügi- ja turundusjuht Maarja Kaalep, Inspired Universal McCann tegevpartner Meelis Järvela, Telia Eesti turundus- ja kommunikatsioonijuht Luulea Kuriks, SEB erakliendi turunduse segmendijuht Janno Rasmus Dreger.

Aasta suurim turunduskonverents Password toimub 20. ja 21. märtsil Kultuurikatlas. Vaata konverentsi infot ja programmi SIIT ja registreeru SIIN.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700