Autor: Laura Reiter • 24. jaanuar 2024

Optimisti pikaaegne kunstiline juht liitub agentuuriga Sweep

13 aastat Optimist Creative'is kunstilise juhina töötanud Bruno Palmik liitub veebruarist agentuuri Sweep tiimiga.
Eesti üks auhinnatumaid disainereid Bruno Palmik liitub veebruarist agentuuriga Sweep.

Sweepi tegevjuht Sandra Ollik kommenteeris, et reklaamivaldkonnas on praegu palju juttu äraootavatel seisukohtadel olemisest, samas peaks loovagentuurid olema viimased, kes endale paigalseisu lubada saavad. "Eriti just nüüd, kui maailm on nii suures muutumises ja agentuuride rolli turunduses defineeritakse ümber," sõnas ta ja lisas, et selleks, et saada oma teenust jätkusuutlikult müüa, peab klient tunnetama, et saab vastu kvaliteeti, milleni ta ise oma tiimiga ei küündi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700