Autor: Best Marketing • 21. detsember 2023

Õhtuleht Kirjastus ostab Express Posti

50% ulatuses ASile Ekspress Grupp kuuluv AS Õhtuleht Kirjastus sõlmis lepingu, millega omandab 100% osaluse ASis Express Post, mis kuulub võrdselt kahele Eesti suurimale meediaettevõttele AS Ekspress Grupp ja AS Postimees Grupp.
Foto: Liis Treimann

Varem üle Eesti trükiväljaannete kojukandega tegelenud Express Posti omanikud otsustasid tänavu aasta algul kojukandeäri sulgeda ja ettevõte on jätkanud ajakirjandusväljaannetele kõnekeskuse ning ajakirjanduse tellijate baaside haldusteenuse osutajana.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700