Autor: Kantar Emor • 4. september 2023

Huumor teeb reklaamides aeglast comeback'i

Kui viimasel kahel aastakümnel oli reklaamides märgata huumori vähenemist, siis 2022. aastal on Kantari andmetel huumori kasutamine taastunud. Seda näitavad ka selle aasta andmed.

Tänavu oli huumor olulisel kohal ka Cannes Lions festivalil, kus Grand Prix' sai Apple’i reklaam iPhone’i „unsend message“ funktsioonist. Affectiva emotsioone mõõtev andmestik näitab, et inimesed pidasid reklaami väga haaravaks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700