Autor: Kantar Emor • 2. mai 2023

Maailma kõige loovamad ja tõhusamad reklaamid paljastavad edukate kampaaniate saladuse: tee nalja ja puuduta hinge!

Kantari Creative Effectiveness Awards toob esile kõige loovamad ja tõhusamad reklaamid kogu maailmast ning paljastab, mis teeb need nii eriliseks. Lisaks toob Kantar välja soovitused reklaamitegijatele ja viis trendi loovtöös.
Tänavune telereklaamide võitja KFC Héritage.

Edukate kampaaniate võti on õppimine kogu loomeprotsessi jooksul. Rahvusvahelises Kantaris lasime tarbijatel vaadata sisu, mis on loodud üle maailma – kokku 13 000 digi-, sotsiaalmeedia-, TV-, trüki- ja välimeedia reklaami.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700