Autor: Kantar Emor • 7. märts 2023

3 viisi, kuidas sotsiaalmeedias reklaamidega edukas olla

Rahvusvaheline Kantar selgitab, kuidas mõista sotsiaalmeedia rolli oma meediastrateegias ja toob välja kolm tegurit, millega selle mõju suurendada.
Foto: Unsplash

Kuivõrd sotsiaalmeedia sisenes reklaamiturule enam kui 20 aastat tagasi, on reklaamiturg pärast seda teinud läbi suuri muutusi. Kantari CrossMedia andmebaas väljendab seda, mida paljud meist juba teavad: sotsiaalmeedia on mõjususelt neljas puutepunkt brändidega ja esimene, kui räägime vaid digikanalitest. Vastavalt Kantari Media Reactions uuringule kavatseb sel aastal enamik turundajatest tõsta kulutusi sotsiaalmeediale, kõige enam sealjuures story-formaadile ja sisuloojate loodavale sisule.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700