Autor: Best Marketing • 9. august 2023

Telia uus brändikampaania “Aina parem töö” inspireerib vaatajaid tehnoloogia toel oma elu kvaliteeti tõstma

Augustikuus käivitunud Telia brändikampaania “Aina parem töö” fookuses on, kuidas tehnoloogia muudab nii täna kui tulevikus töö tegemist paremaks. Brändikampaania jaoks on loodud 60-sekundiline klipp, mis on sündinud koostöös Optimist Creative'iga.

“Meie uus brändikampaania räägib sellest, mida meie kliendid ootavad - kuidas tehnoloogia teeb töö tegemist paremaks ja muudab seeläbi inimeste elu lihtsamaks. Soovime inspireerida, anda inimestele uusi mõtteid ning näidata uutmoodi töid, mida on võimalik juba tänaste tehnoloogiate toel teha,” lausus Telia Eesti brändijuht Helena Hiis.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700