Autor: Laura Reiter • 13. veebruar 2023

7 kõige ägedamat reklaamklippi tänavuselt Super Bowl’ilt

Iga-aastane spordi suursündmus ehk USA jalgpalliliiga meistrivõistlused Super Bowl, mis toimus tänavu 12. veebruaril Arizonases, on teada-tuntud maailma kalleima reklaami eetriaja poolest, kus sel korral tuli brändidel 30-sekundilise reklaami eest välja käia seitse miljonit USA dollarit ehk 6,5 miljonit eurot. Vaata, millised olid tänavu parimad reklaamklipid.

WALT AND JESSE BREAK CHIPS

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700