Autor: Best Marketing • 14. veebruar 2022

10 kõige ägedamat reklaamklippi tänavuselt Super Bowl’ilt

Iga-aastane spordi suursündmus ehk USA jalgpalliliiga meistrivõistlused Super Bowl, mis toimus tänavu 13. veebruaril Los Angeleses, on teada-tuntud maailma kalleima reklaami eetriaja poolest - pooleminutilise reklaami näitamise eest peavad brändid välja käima miljoneid dollareid. Vaata, millised olid eilse ürituse parimad reklaamklipid.
Foto: Lays

Sel aastal läks 30-sekundilise reklaamklipi näitamine brändidele maksma seitse miljonit USA dollarit. Võib ennustada, et järgmisel aastal tõuseb reklaamklipi eetriaja hind veelgi - eelmisel aastal oli see pool miljonit dollarit soodsam ja alates 2017. aastast on reklaamklipi näitamise maksumus tõusnud kaks miljonit dollarit.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700