Autor: Kaidi Pajumaa • 10. veebruar 2023

Kas igaüks võib olla copywriter?

Kogenud copywriter ja kirjutaja Kaidi Pajumaa kummutab viis levinumat müüti copywriterite ja copywritingu kohta, tuues muu hulgas välja, et reklaamtekstide ja hüüdlausete kirjutamine on üks keeruliseim ja aeganõudvaim kirjutamisharu ning on seetõttu teenusena ka küllaltki kallis.
Kaidi Pajumaa: "Hea reklaamtekst on kirjutis, mille lugemine teeb ärevaks, kui pakutud toodet ei osta."

„Copywriter? See on ju inimene, kes kirjutab erilaadi tekste Sinu eest.“ Nii see siiski pole. Julgen kirjutajana väita, et kirjutamismaailm on sama sügav kui see on lai ning copywriting on üksnes üks haru sellest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700