Autorid: Hando Sinisalu, Laura Reiter • 8. veebruar 2023

Optimist Publicu partner: riik pani Nursipalu harjutusvälja kommunikatsiooniga mööda

Näib, et riik alustas Nursipalu harjutusvälja laiendamise osas läbirääkimisi esialgu kohaliku omavalitsuse ja alles siis elanikega, rääkis Optimist Publicu partner Mari-Liis Ahven Äripäeva raadio hommikuprogrammi saates ja lisas, et selline lähenemine võib tema sõnul segadust tekitada.
Optimist Publicu partner Mari-Liis Ahven

“Sealt võivad juba tekkida ebakõlad, mitmeti mõistetavused. Kogu kommunikatsiooni juhtimise juures on strateegiline planeerimine kõige olulisem: kellega, millal, kuidas ja milliste sõnumitega suhelda,” rääkis Ahven ja tõi näiteid, milliseid vigu tasub olulise info kommunikeerimisel vältida ja andis soovitusi ettevõtjatele meediaga kriisiolukorras suhtlemiseks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700