Autor: Best Marketing • 16. november 2022

Httpool: kus peitub ostupühade müügipotentsiaali tegelik püha graal?

Saabuv soodustuste ralli on seni olnud ettevõtetele üks magusamaid müügiaegu. Kuidas aga saabuvatele ostupühadele vastu minna olukorras, kus tarbija on viimase kümnendi hinnatundlikuim ning kus peitub tegelik müügiperioodi kullapada, rääkis Httpooli Meta Baltikumi haridusjuht Aljona Kozlova.
Httpooli Meta Baltikumi haridusjuht Aljona Kozlova.

Tõusvate hindade ja murettekitava inflatsiooni valguses ei tule kellelegi üllatusena, et tarbija teeb käesoleval aastal valikuid oluliselt kalkuleeritumalt ja hinnatundlikumalt kui varem. Httpooli Meta Baltikumi haridusjuht Aljona Kozlova tõi välja, et vaadates lähenevaid ostupühi nagu must reede, Cyber Monday ja jõuluperiood, on eelmiste aastatega võrreldes pigem näha COVIDi-eelseid käitumismustreid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700