Autor: Best Marketing • 13. oktoober 2022

Südameapteegi turundust ja kommunikatsiooni asus juhtima Enel Kolk

Südameapteegi frantsiisiettevõtte Pharma Holding turundus- ja kommunikatsioonijuhina alustas tööd Enel Kolk.

Pharma Holdingu juhatuse liikme Evelin Härma sõnul on Enel Kolki kogemused ja energia väga oodatud Südameapteegi kaubamärgi hoidmist ja arendamist suunama. "Frantsiisiettevõtte jaoks on oluline, et Südameapteeki hindaksid ja armastaksid mitte ainult kliendid ja töötajad, vaid ka frantsiisivõtjad. See omakorda muudab turundustegevuse veelgi mitmekihilisemaks," kirjeldas Härma turundus- ja kommunikatsioonijuhi ees ootavaid väljakutset.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700