Autor: Indrek Kald • 27. september 2022

Delfi Meedia juht digitaliseerimisest: karisid on seal palju

Karisid on seal palju, alustas Delfi Meedia juht Argo Virkebau Äripäeva raadio äritehnoloogia saates vastamist küsimusele, mis tavaliselt digitaliseerimise juures valesti läheb. Andmekvaliteediga on väga-väga paljudel ettevõtetel probleeme ja see võib tähendada, et sa ei saa tulemust kätte, rääkis ta.
Delfi Meedia juht Argo Vikerbau ja Elisa Eesti ärikliendiüksuse juht Artur Praun.
Foto: Indrek Kald

Digitaliseerimise üks eesmärke on Argo Virkebau jaoks läbipaistvuse tekitamine, sest nii näed näiteks, kas kulutad kusagil liiga palju.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700