Autor: Best Marketing • 8. august 2022

Goldtime'i turundust asus juhtima Kaisa Tooming

Eesti suurima juveeli- ja kellakaupluste keti Goldtime turundusjuhina alustas juulis tööd varasemalt festival Jazzkaare kommunikatsiooni- ja Nortali visuaalse brändijuhina tegutsenud Kaisa Tooming.
Goldtime'i värske turundusjuht Kaisa Tooming.
Foto: Jane Vogt

Goldtime'i tegevjuht Indrek Peterson on kindel, et Kaisa Toomingu tugev kogemus brändide loomisel ja edasiarendamisel, strateegiline vaade turundusele kui tervikule ning hea tunnetus ja arusaam valdkonna tegevuspõhimõtetest aitavad Goldtime'i liidripositsiooni juveeli- ja kellavaldkonnas veelgi tugevdada ning edasi arendada. Goldtime'i juveelehete brändijuht Aveli Kippari sõnul paistis Tooming silma oma tugeva portfoolio ning sisulise analüüsi poolest. “Tema loovjuhitud tööd Eesti disainibrändidele tekitasid koheselt kindluse, et ta mõistab juveeli- ja kellavaldkonda laiemalt. Kommunikatsioonivaldkonna kogemus on aga ehedaks tõestuseks, et ta oskab kõneleda tarbijaga,“ sõnas ta ja lisas, et päeva lõpuks ongi ju see kõige olulisem, et tarbija leiaks tee nende juurde ja saaks igati positiivse kogemuse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700